Talkoot

Talkoilla tekemisen perinne on elänyt Kaanaassa yhdistystoiminnan alusta asti hyvin vahvana. Jos jotain ei ole tai voitu esim. lainata tai vuokrata, on tartuttu toimeen ja tehty itse. 

Talkoilla on hoidettu tapahtumat, ylläpidetty toimipaikkoja (Kaanaan koulu ja Terälahden vanha pankki), hankittu varoja, osallistuttu Moottoriurheilukeskuksen kisatapahtumiin, jv- toimintaan ja liikenteenohjaukseen, perinnebiotooppien hoitoon, Pirkan Pyöräilyn huoltopisteen ylläpitoon jne. 

Jos sinua kiinnostaa tutustua meidän kivaan talkooporukkaan – niin ota yhteyttä. Kauden päätteeksi kyläyhdistys järjestää ns. palkkioreisun kaikille aktiivisesti mukana olleille. Ollaan käyty risteilemässä, jääkiekkomatseissa, ulkomailla, teattereissa ym. Ja näillä reisuilla on aina ollut kivaa!

Pirkan pyöräily

Pirkan Pyöräily on Suomen suurin pyöräilytapahtuma, joka järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta.

Päämatkat, 217 km Pitkä Pirkka ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä.

Kyläyhdistys hoitaa Terälahden huoltopistettä. Jaossa on juotavaa, suolakurkkua, suklaata ja pyöräilijät saavat apuja myös pieniin havereihin.

Kiinnostaako sinua talkoilu? Tämä tapahtuma on mukava tapa osallistua helppoon talkoiluun. Pääset samalla näkemään pyöräilijöitä ympäri Suomen ja samalla tsemppaamaan heitä lopun 35 kilometrin loppumatkalle kohti Hakametsän jäähallia.

Seuraava Pirkan Pyöräily:  8.6.2025

Se aito ja alkuperäinen Kardaanikunkku 2024

Heinäkuisena viikonloppuna Kaanaa Center täyttyy autourheiluväestä. Pöllyävällä radalla taistellaan tosissaan kruunusta. Kyläyhdistys vahvasti kisajärjestelyissä myös mukana.

Seuraava Kardaanikunkku: 19.-21.7.2024